Over Natascha:

Natascha tekent al haar hele leven. Haar vader was beeldend kunstenaar en heeft haar altijd enorm gestimuleerd. Zo kreeg zij altijd goede materialen tot haar beschikking en stond in het atelier van haar vader haar eigen schildersezel voor haar klaar. Ook vertelde hij haar dat tekenen een kwestie is van goed kijken en de basis vormt voor alle andere kunst.


Niet zo verwonderlijk dat Natascha later naar de Kunstacademie te Rotterdam is gegaan. Vervolgens is zij aan de slag gegaan als ontwerpster van (winkel)interieurs. Het tekenen was daardoor vooral beroepsmatig maar om haar vaardigheden bij te houden heeft zij altijd cursussen en workshops gevolgd.


Nu volgt zij de weg van haar hart en tekent zij illustraties in opdracht, maakt huisdierportretten, vrij werk en hondencartoons. Dit alles met groot plezier.


Natascha: “Toen ik klein was waren er eigenlijk maar twee dingen die ik leuk vond. Buiten spelen en tekenen. Het buitenspelen is vervangen door wandelingen met hondje Happy waarbij ik ontzettend geniet van de natuur. En ik teken en schilder weer bijna iedere dag. Ik vind het heel fijn om in afstemming te tekenen, het vastleggen van een dier of het uitbeelden van een verhaal en de natuur. Ik voel me dankbaar en gelukkig dat ik hier mijn beroep van heb kunnen maken!”